Odkryj z nami na nowo Smaki dzieciństwa

Tutaj na śniadaniach znajdziemy tradycyjne placki z jabłkami, kaszę manną z malinami, drożdżowe racuchy obficie posypane cukrem pudrem, pyszne miody z ekologicznej pasieki, certyfikowane sery podpuszczkowe dojrzewające z Wiżajn, sery żółte i masło z lokalnej mleczarni w Filipowie. Konfitury i dżemy przygotowujemy według babcinych receptur.

Własne produkty

Jajka tylko od kur z wolnego chowu. Wędliny, pieczenie i pasztety przygotowywane są wg starych receptur w hotelowej kuchni i wędzone w opalanej olchowym drewnem wędzarni. 

Latem nasze warzywa mają niesamowity smak - sami je uprawiamy, a dodatkowo przygotowujemy przetwory na zimę - pyszne sosy pomidorowe i kiszone ogórki.

Chleb - tego smaku nie da się opisać. Naszego chleba trzeba spróbować ... i powrócić ponownie do nas i naszych smaków.

Zapraszamy do hotelowej restauracji, która przypomni Ci zapomniane smaki dzieciństwa.

Pobierz menu restauracji w pdf

Galeria/img_11.jpg

Spędziliśmy z dziećmi ferie zimowe w styczniu 2015. Pomimo kapryśnej zimowej pogody hotel zapewnił naszym pociechom tyle atrakcji, że nie mogły się nudzić. Począwszy od fantastycznej zabawy w basenie , przez super zajęcia w restauracji z pieczeniem pączków i gofrów.

inezadamski Tripadvisor
newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij